BUG: ReayNas Pro 6 - RAIDiator 4.2.19

Please provide feedback on either our product, web site or this forum here.

BUG: ReayNas Pro 6 - RAIDiator 4.2.19

Postby teamsherr » Thu Jan 26, 2012 9:08 am

Hi All,

Couldn't find a specific location to report bug feedbacks (unless we missed it!) so thought it would be best to post here.

We have been configuring a Ready NAS Pro 6 to deploy and decided to simulate a disaster (fail to plan - plan to fail and all that)

Anyway, we have 4 drives in there, which we have configured as two sets of RAID 1 (giving volume C and D). Volume C was fully sync'd and Volume D was sync'ing. We decided to pull a drive from Volume C. NAS duly detected failure. Inserted another disk of same size and it reported it would sync the Volume C after it had completed the current task (sync'ing Volume D).

Volume D completed, however Volume C never began its sync process. We had to remove and re-seat the drive for it actually perform the task it had promised to do earlier!

RAIDiator RAIDiator 4.2.19 installed, 4x 2TB WD drives 2x RAID1 volumes.

Just wanted to feedback this bug...probably a very specific set of circumstances to cause this kind of disaster to happen, but still a bug nonetheless

Keep up the good work, super bit of kit otherwise
teamsherr
ReadyNAS Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 26, 2012 8:54 am
ReadyNAS: Pro

Re: BUG: ReayNas Pro 6 - RAIDiator 4.2.19

Postby yoh-dah » Fri Jan 27, 2012 1:38 pm

teamsherr, we'll have someone take a look. Thanks for reporting.
User avatar
yoh-dah
Jedi Council Alumni
 
Posts: 13688
Joined: Fri Nov 19, 2004 1:21 am
Location: Borah-Borah
ReadyNAS: Pro

Re: BUG: ReayNas Pro 6 - RAIDiator 4.2.19

Postby oliivi » Sun Jun 17, 2012 1:42 pm

try updating to the newer version, it may have fixes for this.
oliivi
ReadyNAS Newbie
 
Posts: 1
Joined: Sun Jun 17, 2012 1:31 pm


Return to Feedback



Who is online

Users browsing this forum: AhrefsBot [Bot] and 1 guest